الداعية عمرو خالد
اهلا ومرحبا بزوارنا الغاليين نتمنى لكم قضاء امتع الاوقات معنا في منتدى عشاق الجنة ونرجو ان تستفيدو وتفيدو ولا تبخلو علينا بنضمامكم الى اسرة عشاق الجنة
امونة
الداعية عمرو خالد
اهلا ومرحبا بزوارنا الغاليين نتمنى لكم قضاء امتع الاوقات معنا في منتدى عشاق الجنة ونرجو ان تستفيدو وتفيدو ولا تبخلو علينا بنضمامكم الى اسرة عشاق الجنة
امونة
الداعية عمرو خالد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الداعية عمرو خالد

كل ما يتعلق بالداعية عمرو خالد اضافة الى مواضيع اخرى
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Empty
مُساهمةموضوع: موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى   موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 7:09


موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse6
."

موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse9

موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse2
المقادير


طبقة البسكوت عبارة عن:




موس الفراولة


لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الماء






جيلاتين ورق موضوع فى 1/4 كوب ماء دافىء عشان يلين


موس الشيكولاتة



ورقة جيلاتين

الطريقة


حضرى اكواب الموس

و ضعى فيها كمية من البسكوت المضاف له الزبد و اضغطيهم

دوبى الجيلاتين فى الماء كويس لغية مايبقى خليط متجانس

امزجى الزبادى المصفى من الماء مع السكر مع جيدا
ثم اضيفى الجيلاتين

بهذا تكونى عملتى طبقة موس الفراولة الغامق

افردى نصف الكمية فوق طبقة البسكوت فى الأكواب

لعمل طبقة موس الفراولة الفاتح اضيفى الكريمة للخليط
و صبيها فى الأكواب

لعمل موس الشيكولاتة:
اذابة الجيلاتين فى 1/4 كوب ماء
اضيفي الكريمة للشيكولاتة المدوبة فى الحمام المائى
و قلبى و اضيفى الجيلاتين

صبى الخليط فى الأكواب
اتركيها فى الثلاجة 5 ساعات و الأفضل انها تكون 24 ساعة و مغطاة عشان
لا تلقط من رائحة الثلاجة
تزين بشرائح الشكولاتة و شرائح الفراولة

4 معالق زبد ذائب




100 جرام كريمة


400 جرام بسكوت مارى مطحون او دايجستيف



250 جرام زبادى مصفى فى شاشة

200 جرام كريمة
200 جرام فرولة بيوريه
5 معالق سكر بودرة



200 جرام شيكولاتة خام فى حمام مائى دافىء














موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse4-1
موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse


موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse3

موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse14






موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى Strawberry+Chocolate+Yogurt+Mousse13




http://passionateaboutbaking.blogspo...usse-mini.html


















مترجم و منقوللعيونكم من

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
 
موس الشيكولاتة و الفرولة و الزبادى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الداعية عمرو خالد :: منتديات آدم وحواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: