الداعية عمرو خالد
اهلا ومرحبا بزوارنا الغاليين نتمنى لكم قضاء امتع الاوقات معنا في منتدى عشاق الجنة ونرجو ان تستفيدو وتفيدو ولا تبخلو علينا بنضمامكم الى اسرة عشاق الجنة
امونة
الداعية عمرو خالد
اهلا ومرحبا بزوارنا الغاليين نتمنى لكم قضاء امتع الاوقات معنا في منتدى عشاق الجنة ونرجو ان تستفيدو وتفيدو ولا تبخلو علينا بنضمامكم الى اسرة عشاق الجنة
امونة
الداعية عمرو خالد
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الداعية عمرو خالد

كل ما يتعلق بالداعية عمرو خالد اضافة الى مواضيع اخرى
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 7:51

اخواتى فى الله
كثيرات منكن لا يعلمن طريقه عمل التورتات وتزينها وأنا الان سأضع بين ايدكن ملفى المجمع

فمنذ فتره كبيره كل مره اعمل
تورته اصورها واتركها واضيف عليها اى تورته اخرى حتى انزل ملف كامل منها
تورتات عملتها فى بيتى ومنها تورتات عملتها ونا فى مصر اجازه عند امى وامى
شاركتنى فى تزيينها وهناك تورتات مسحت وحذفت من الميمورى مع شرحها عموما
الملف الان

به شرح وافى لكل اشكال التورتات والجاتوه ومختلف التزيين وانواع الحشوات والتغليفات [size=16]المعلومات والملحوظات
1-بدايه الكيكه الاسفنجيه لا يدخل فى مقاديرها لا زيت ولا زبد ولا لبن ولا عصير
انا استغربت لما لقيت البعض بيضيف لبن او عصير
الكيكه الاسفنجيه مختلفه عن الكيك العادى


2-جميع المقادير المستخدمه بيض او طحين لازم لازم تكون بدرجه حراره الغرفه
يعنى انا دائما بحفظ الدقيق فى التلاجه
ولكن قبل ما اعمل الكيكه الاسفنجيه بنص ساعه بخرج البيض والدقيق واوعى
تنسى المعلومه دى لانها مهمه جدا حتلاقى قطرات ماء تجمعت على البيض بعد
النص ساعه كده تقدرى تستخدمى البيض



3-لو عاوزه الكيك بنكهه البرتقال ضيفى
برش برتقاله على البيض بدل الفانيليا وليس عصير البرتقال ولو عاوزه بطعم
الفراوله ضيفى روح الفراوله ولكن روح الفواكهه تضاف بعد اضافه الطحين لكن
برش البرتقال بيكون مع البيض كبديل للفانيليا



4-الدقيق والنشا والبيكنج باودر اللى
حكتبلكم مقاديرهم تحطوهم مع بعض وضرورى جدا جدا تنخلوا الخليط مرتين يعنى
حطى البيكنج باودر والنشا على الدقيق وانخليهم سوا ومهم اوى مرتين



5-مهم اوى ان المقادير تكفى صينيه لان لو الخليط اكبر من نص الصينيه يبقى الكيكه حترتفع وتهبط من النص وحتبقى معجنه


6- مهم اوى الفرن يتسخن اثناء تحضيرك
للكيك ودرجه الحراره لازم تكون متوسطه لانها لو عاليه او منخفضه حتبقى
مشكله والكيكه تبوظ اهم حاجه اظبطى الفرن على درجه 180 واغلقى الفرن لحد
ما تنتهى من عمل الخليط

اخواتى معلش انا طولت عليكم بس لازم لازم احكى معاكم بالظبط كل فتفوته لعمل الكيك
واخيرا اللى بيخلى الكيكه مكتومه حاجتين
مالهومش تالت الاولى انك مضربتيش البيض المده المحدده ليه وهى ربع ساعه
يكون المضرب شغال بدون انقطاع على اعلى سرعه والثانيه انك مضفتيش الدقيق
معلقه معلقه ممكن تكونى ضفتيه مره واحده او كميه كبيره كل مره وده بيخلى
الكيكه طالعه زى الخبز مكتومه



الان المقادير المظبوطه
طبعا احنا خرجنا البيض والطحين قبل
العمل بنص ساعه واول ما نبدا نشتغل نسخن الفرن ونجيب الصينيه ندهنها سمنه
وبعدين نحط فيها دقيق اكيد انتوا فاهمين العمليه دى

المقادير دى انا معرفش حتناسبك ولا لا
بس عموما وانتى بتصبى الخليط فى الصينيه بتاعتك وطبعا انا معرفش مقاسها
يبقى عموما اى خليط لازم يوصل لمنتصف الصينيه لو لقيتى لسه عندك خليط ممكن
تحطيه فى صينيه تانيه اهم حاجه للكيك سواء عادى او اسفنجى ان الخليط ميزدش
عن نصف الصينيه لانه حيرتفع

المقادير
الكوب المستخدم للدقيق لازم يكون هو هو اللى حتقيسى بيه السكر والنشا
6 بيضات بدرجه حراره الغرفه
كوب الاربع دقيق
كوب الا ربع سكر ناعم مهم يكون حبيباته ناعمه
ربع كوب نشا
ملعقه كبيره بس ممسوحه بيكنج باودر
ملعقه كبيره ممسوحه فانيليا
ربع كوب كاكاو غير محلى
لو عوزاها بيضاء مش بالكاكاو يبقى بدل كوب الا ربع دقيق يبقى كوب واحد فقط وبرده نفس المقادير


سخنى الفرن وبعدين حطى البيض وعليه
الفانيليا او بشر البرتقال وعلى اعلى سرعه اضربى البيض والفانيليا لمده
دقيقتين وبعدين متفصليش الكهربا عن المضرب وهو شغال بعد الدقيقتين ضيفى
السكر مره واحده واحسبى حوالى ربع ساعه على اعلى سرعه فى البدايه حتلاقى
المزيج عباره عن رغاوى لكن بعد كده حتلاقى المزيج بقى كريمه وحجمها بقى
تلت اضعاف حجم البيض فى الاول لازم يبقى الحجم تضاعف لاننا عاوزين الهوا
اللى جعل البيض ينتفخ اول ما تلاقى الخليط تضاعف بعد الربع ساعه شيلى
المضرب خالص ومتستخدميهوش تانى فى ناس بتحط الدقيق وتشغل على اقل سرعه وده
خطأ كبير جدا جدا الطريقه دى حتخلى الهوا اللى نفخ البيض يخرج تانى ومش
حتبقى هشه ابدا

باستخدام معلقه خشبيه ضيفى ملعقه دقيق
واحده وقلبى ببطء جدا جدا جدا جدا جدا فى اتجاه واحد اوعى تغيرى الاتجاه
او تقلبيها من تحت لفوق وافضلى ضيفى ملعقه دقيق وقلبى مرتين وضيفى الملعقه
الاخرى وبرده قلبى تقلبتين بشويش وببطء شديد لازم يفضل الخليط مرتفع لحد
ما تخلص ممكن هنا تضيفى روح الفاكهه لو عوزاها بالفراوله او الاناناس بعد
ما تخلصى صبى الخليط بشويش وايضا بمنتى البطء فى الصينيه ودخليها الفرن

واياك اياك اياك اياك تفتحى عليها قبل
40 دقيقه بعد اربعين دقيقه اختبريها بعود خشبى لو نضجت طفى النار و اوعى
تخرجيها من الفرن خليها جواه لانها لو خرجت وهى سخنه حتتعرض لهواء بارد
حتبوظ سبيها فى الفرن بعد ما تقفلي الحراره نص ساعه تقريبا وبعدين خرجيها
ان شاء الله لو اتبعتى كل معلومه وطريقه انا كتباها حتلاقى احلى كيكه
اسفنجيه عملتيها وكل ما تنجح معاكى افتكرينى
وتانى
يوم اعمليها بالكريمه وزينيها ولو مستعجله وعوزاها فى نفس اليوم حطيها فى
التلاجه 3 ساعات مثلا بس اوعى تحطيها فى التلاجه بعد ما تطلع من الفرن
مباشره يارب اكون افادتكم


[size=25]ملحوظه بخصوص الدريم ويب(الكريم شانتيه )

التورته تحتاج ربع كيلو للتغليف
والتزيين او بما يعادل 6 اظرف هناك نوعان نوع بودره يأتى على هيئه علبه كل
علبه فيها ظرف او ظرفان والنوع التانى على شكل كريمه الطبخ بالنسبه
للباودر لمن تستخدم باودر بالكيلو مثلا يبقى كل كوب كريمه باودر معها
فنجان الا ربع لبن مثلج ونخفق ولو عاوزاها بالشيكولاته ضيفى كاكاو وزودى
اللبن بسيط اما فى حاله الأظرف الجاهزه نصيحه منى لا تتبعى التعليمات
المكتوبه على ظهر الظرف لان الكريمه حتبقى سائله نصيحتى لك هى لكل ظرفان
باودر ضعى فنجان الا ربع فقط لبن مثلج وملعقه كبيره ممتلئه من النشا
(الكورن فلاور )وحتحصلى على احلى كريمه متماسكه وضعيها فى التلاجه فتره
حوالى نص ساعه قبل البدء بالتغليف والتزيين اما كريمه الطبخ المخصصه ايضا
للحلويات اتبعى نفس ماهو مكتوب عالعلبه بالظبط لا تقلقى

الان ما قراتموه هو اساسيات عمل الكيكه الاسفنجيه ولكن
ولكن
ولكن
انا شخصيا احب اضافه الزيت او
الزبده لعمل اى كيكه ودى راجعه للذوق الشخصى وغالبا تورتاتى تتنوع مابين
كيك اسفنجى وكيك عادى ونا شايفه ان الكيك العادى مناسب كمرحله اولى تقدرى
تتعلمى الاول ازاى تعملى تورته وبعدها تنتقلى للكيكه الاسفنجيه ومقادير
الكيك العادى لمن تريد هى كوب ونصف دقيق منخول مضاف له ملعقه ونصف صغيره
بيكنج باودر _ كوب الا ربع سكر عادى _ نصف كوب زيت او زبد _نصف كوب زبادى
_3 بيضات حجم كبير او اربعه صغير_فانيليا لو اردتى عملها بالشيكولاته
انقصى ثلث كوب دقيق وضعى بدلا منه كاكاو باودر غير محلى والان مع طريقه
عمل الكيكه الاسفنجيه بالصور كتطبيق لما ذكرته سابقا

هنا الطحين والكاكاو والنشا والبيكنج باودر


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين EbL80n01182331


نقوم بنخلهم كما ذكر سابقا



ونتركهم جانبا نقوم بضرب البيض والفانيلا حوالى دقيقتان وبعدها قومى بأضافه السكر



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين W2gZRI01182332


نقوم بالخفق لمده ربع ساعه على اعلى سرعه الى ان يتحول الخليط للشكل الكريمى ويكون أضعاف حجم البيض


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين HOxo8Z01182332


بعد ذلك نقوم باضافه الطحين المنخول ومعه البيكنج باودر والكاكاو ملعقه ملعقه ونقلب كما ذكرت فوق


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين QWwoL701182333


والان الخليط اصبح جاهز ونصبه فى الصينيه
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Kq91nK01182334


ونتبع طريقه الخبز والتى شرحتها سابقا وهاهى شكل الكيكه بسم الله ماشاء الله دى بالشيكولاته
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Jo8ud501170159


وواحده أخرى بيضاء بالفانيليا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 7zjwog01170158


هذا هو اساس عملها ننتقل الان الى المراحل الأخرى الا وهى الحشو والتزيين الان سيكون معنا كيكه فكيف نقطعها؟؟؟؟؟؟؟؟
انا افضل تقطيعها بالخيط بدلا من السكين طبعا بعد مابردت تماما
ونقطعها هكذا نلف الخيط حول الكيكه ونوسطه جيدا ويكون هكذا





ثم نقوم بوضع الخيط على شكل حرف xهكذا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 9xLZmJ01182304


ونمسك الطرف الايمن بيدنا اليسرى وطرف الخيط الايسر بيدنا اليمنى يعنى العكس ونشد الخيط ونفضل ماسكينه بقبضه ايدنا ونشد


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين DFoLCZ01182304


سنجدها بتقطع ومظبوطه ان شاء الله مائه بالمائه وهنا الحشو انا استخدمت كما فى الصورهدريم ويب باودر وفواكهه وشيكولاته مبشوره


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين CIWia201182302


وطبعا الصور شارحه نفسها وضعت ملعقتين من سائل الفواكه على الكيكه المقسومه نصفان لتطريتها واضفت جزء من الكريمه وفوقها الفواكهه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين G4raxU01182305

[/size]
[/size]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 7:52

[size=21]اضفت النصف الاخر وغلفت التورته بالكريمه وبدأت ازينها


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 7Hiawo01182305


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Tl3q9w01182306
[/size]

هنا تورته اخرى عملتها ونا عند
والدتى فى مصر واقتراح التزيين كان من ماما هى تقترح وانا انفذ واليكن
الشرح والصور طبعا احنا عرفنا طريقه عمل الكيكه فمش محتاجين شرحها تانى

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين P05sOy01170200

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين MeskbV01170200

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين XZIWib01170201

ونا بفضل بعد تغليف التورته اضعها فى التلاجه عشر دقائق تتماسك وارجع ازين تانى
وهنا وضعت فى جوانب التورته شيكولاته فارمسيل حبيبات وممكن تستبدليها بجوز هند او اى مكسرات مفرومه

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين BDRIrO01170201

نبدأ بوضع الكريمه فى كيس التزيين ونزين هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين OLQI5s01170202

ونضيف الفواكهه




ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Mj2Uh801170203

طبعا كملت الاماكن الفارغه بالكريمه واضفت قطع من الكريز الاحمر

وده شكلها ماشاء الله عاليه ومرتفعه

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين QerF2U01170204

محدش يرد لسه شويه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:13

نأتى لتورته اخرى على شكل مربع


الحشو كريمه الجبنه


مقادير الحشو
كوب كريمه باودر
كوب الا ربع لبن مثلج
ملعقه سكر بودره كبيره
حوالى اربع ملاعق جبنه فلادلفيا
وممكن استبدالها باربع قطع كيرى نضرب مقادير الحشو بالمضرب الكهربائى الى
ان تتجانس ويمكن اضافه ملعقه لبن لو حبيتى تكون سائله الى حد ما ويمكنك
اضافه ملعقتان كاكاو باودر لو عاوزه الحشو بالشيكولاته



هنا سويت الكيكه لأنها مربعه من عند الاطراف


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Nesk3401190051


وقسمتها نصفان وشربت القسم السفلى بعصير او ممكن مربى مخففه بماء


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين XyM80S01190052


وزعت الكريمه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين ROxUM901190052


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين ZWG2p801190052


غلفت الجوانب بجوز هند مبشور ومكسرات


هناك ملحوظه مهمه
ممكن سطح الكيكه معاكى ميكونش
مغلف بالكريمه بشكل منسق ومتقن فلا تقلقى الفواكه اللى حتحطيها فوق لن
تظهره ومع الوقت ستحترفى التنسيق ان شاء الله



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Ur2TL801190053


وبدأت فى التزيين


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 2Dm5sk01190053





وده الشكل النهائى يارب تعجبكن
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين ZVEFfC01190054

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:15

وهذه تورته اخرى عملتها ايضا عند والدتى
الحشو
كريمه الشيكولاته البيضاء
مقادير الحشوه
عشر قطع جبنه كيرى وومكن استبدالها بعلبه فلادلفيا
ربع كوب لبن
كوب الا ربع شيكولاته بيضاء مبشوره
(للاخوات اللى فى مصر اكيد عارفين
محل درب البرابره او محل العتبه اللى بيتباع فيهم الحلويات الخام
والشيكولاته وكل شئ لعمل التورتات والحلويات)

الطريقه يسخن اللبن ويضاف اليه الشيكولاته المبشوره
ونتركها تسيح وتبرد تماما تماما
وبواسطه المضرب الكهربائى نضرب كل المكونات السابقه جميعا ونضعها فى
التلاجه ربع ساعه قبل التغليف والتزيين اسفه صور طريقه الحشو اتمسحت بس
اعتقد الطريقه واضحه وسهله



طبعا عملت الكيكه وقسمتها وحشيتها مثل الطرق السابقه وغلفتها كمان وده التزيين


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0kypME01170214


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 2udWj201170214


ووضعت فى الجوانب شيكولاته فارمسيل وكريمه هكذا


والان نأتى لتورته اغلبنا بيحبها والتورته دى انا بعتبرها أهم تورته فى ملفى ليه بقى
لأنها اسهل تورته ممكن تتعمل انا انصح كل مبتدئه فى عمل التورتات انها تعملها وحتشوفوا بنفسكم ازاى سهله وازاى روعه
تورته بحشوه الأيس كريم


زى ماقلت التورته دى تنفع
المبتدئات وكمان تنفع لو عندك كيك بايت او عملتى كيكه وباظت منك فى الفرن
مرتفعتش او هبطت او او اى سبب لفشلها

انا كان عندى كيكه باظت منى فى الفرن وده طبعا شئ وارد انه يحصل وده شكل الكيكه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين JkUh9001170205


واضح جدا انها مش مظبوطه فطبعا مرمتهاش عملت بيها ايه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا جبت نفس الصينيه اللى غملت فيها الكيكه
وبطنتها بالبلاستيك الشفاف ووضعت فيها حلقات اناناس
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Ms2U8v01170205


وجهزت ايس كريم ثلاث اكواب كبيره
انا استخدمته بالفانيليا وتركته يسيح الا حد ما يعنى خرجته من التلاجه نصف
ساعه تقريبا قبل العمل علشان يبقى سهل معايا ووضعت جزء منه على الاناناس
هكذا



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين F7Q4VN01170206


وبعدها وضعت فواكهه







طبعا نوع الايس كريم او الحشوه متروك ليكى اختى الكريمه


ثم وضعت جزء من الكيكه قطعتها بنفس الطريقه اللى ذكرتها قبل كده
وشوفو كانت مفتته بس عادى لانها ستجمد مع الايس كريم
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين F7QHqN01170209


وبعدين وضعت ايس كريم مره اخرى وفواكه وهكذا
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين TQ4NFx01170210


وطبقه اخرى كيك وهكذا ثم نغلق البلاستيك الشفاف عليها ونتركها بهذا الشكل فى التلاجه اربع ساعات مثلا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين KM0S6t01170210



وبعد ذلك نضع طبق التقديم فوقها ونقلبها وبعدين نشيل الصينيه وننزع البلاستيك عنها معلش صوره الخطوه دى اتمسحت منى عموما ده شكلها


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين PhvSeB01170211


لو تلاحظوا انا عملت ايه وضعت
عالجوانب فارمسيل لزقت الى حد ما ووضعت داخل كل قطعه اناناس قطعه كريز
وومكن تضعى فراوله وزينت بالفارمسيل ايضا وده شكلها من فوق



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 06Gyqh01170211


ودى قطعه منها
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين HesPHy01170212


قد ايه سهله وبسيطه وومكن تعمليها باى شكل انتى عوزاه وممكن تستبدلى الايس كريم بالكريم شانتيه او اى نوع كريمه
هنا انا غيرت شويه فى شكلها


وضعت فى النص فراوله واتبعت نفس الخطوات السابقه بالظبط


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين H9S6YQ01170213




وده شكلها بعد ماقلبتها


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Q5agyq01170213


ايه رأيكم بقى يا بنات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


اتمنى تكون عجبتكن










وتكون عجبت الشباب اللي لعابهم بيسيل ذلوقتي
خلاص انا عازماكو كلكو
امونة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:16

نأتى الان لتورته اخرى بحشوه مختلفه وهى

تورته بحشوه كريمه الزبده بالشيكولاته



كريمه الزبده كريمه لذيذه وبتدخل
فى كتير من التورتات كحشو وتزيين طبعا هى دسمه الى حد ما بس انا بحبها جدا
جدا طبعا نجهز كيكه شيكولاته زى ما عملناها فى اول الملف



انا حبيت اعمل تزيين مختلف
للتورته من اختراعى وطلع رائع عملت ايه جبت شيكولاته خام مبشوره حوالى كوب
ونص ووضعتها فى قدر استانلس وبعدين وضعتها فى طاسه بيها ميه وسيحتها على
حمام مائى هكذا



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين RftQzE01160312


وبعدين جبت ورق الزبده ووضعت عليه الشيكولاته


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين CNwTf701160312


ووزعتها بملعقه فرشتها عالورقه هكذا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين VXb2UD01160313


وتركتها حوالى خمس دقائق فى الرف
تحت الفريزر تتماسك فقط ولكن لا تجمد حتى يسهل تقطيعها هكذا انا استخدمت
شكل النجمه طبعا ننزعها بخفه وبشويش حتى لا تتكسر لانها حتكون لا زالت لينه




ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Z4iaog01160315


وبعدين نتركها تكمل تجميد فى التلاجه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 9BOc3V01160315


ونأتى لعمل الحشوه
مقاديرها


ثلثين كوب سكر بودره منخول تلت مرات
كوب زبده لينه وليست سايحه
ربع كوب لبن لتليينها
فانيليا
2 ملعقه كاكاو باودر كبيره
وممكن تبقى بدون كاكاو على حسب الذوق


نخفق الزبده الى ان تتحول للشكل الكريمه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Um5rOG01160317


نضيف السكر البودره على مرتين ونخفق ثم نضيف الفانيليا والكاكاو واللبن ونخفق جيدا الى ان يتحول الخليط للشكل الكريمى المتماسك


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين TqDmeB01160318


نتركها فى التلاجه ربع ساعه تتماسك وبعدين نقسم الكيكه ونضع جزء من الكريمه ونا اضفت حبوب الشيكولاته فيها هكذا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين VAPGyV01160319



نغلق الكيكه والجزء المتبقى من كريمه الزبده نضيف عليه كوب كريمه مخفوقه مسبقا ونقلبهم معا ونغلف الكيكه ونبدا بتزين الجوانب هكذا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0PU8IA01160319


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 4jxohD01160320



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Hm5XG301160320


نسيت اقولكم ان بعد ما الشيكولاته
النجوم بردت عملت نقط عليها من الشيكولاته البيضاء وتركتها تجمد ايضا
وبدأت فى وضعها فوق التورته هكذا



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين DjwfCu01160321


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين T49wo701160321


بس بعد كده حسيت انى لو وضعت
عليها شيكولاته حبيبات حتبقى افضل فرجعتها المطبخ تانى ووزعت عليها
الشيكولاته هكذا ايه رأيكن مش كده احلى



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين AbgZmJ01160322


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين PhvJ6s01160322













الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:17

ناتى الان لنوع اخر وتزيين اخر الا وهى

تورته الفراوله بالكريم باتسيير والجناش

بدايه الجناش هو
نوع من الكريمه عباره عن شيكولاته
وكريمه خفق وزبده و تحضر وتستخدم بطريقه الصب على التورته او نتركها فتره
تجمد فى التلاجه ونضعها فى كيس التزيين ونزين بها

مقادير الجناش
انا استخدمت شيكولاته بيضاء ولونتها
المقادير
كوب ونص شيكولاته مبشوره بيضاء
كوب كريمه لبانى(كريمه الخفق للحلويات)
ملعقه زبده
ملون طعام احمر او اى لون تفضليه
الطريقه نغلى كوب الكريمه ونرفعه
من عالنار ونضيف عليه الشيكولاته المبشوره ونتركها تسيح وبعدها نضيف
الزبده ونترك الخليط يبرد تماما ولكن لا يتجمد يكون على شكل سائل وبعدها
نضيف ملون الطعام نقطه نقطه الى ان نصل للون المطلوب ونتركها جانبا

طريقه كريمه الباتسيير
مقاديرها ثابته انما طريقتها تختلف كلا حسب طريقته وهذه هى اسهل طريقه له
والمقادير هى
كوب وربع لبن
بيضه كامله
صفار بيضتان
ربع كوب سكر بودره
ملعقه كبيره دقيق
ملعقه كبيره نشا
فانيليا
انا وضعت كل المقادير معا فى
الخلاط وبعدها وضعتها عالنار مع التقليب المستمر المستمر المستمر مثل
المهلبيه الى ان يتكاثف الخليط بعد عشر دقائق تقريبا وننزله من عالنار
ونتركه يبرد ونضيف عليه ملعقتان من روح الفراوله وهذا شكله


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Nk3h8001200759

نتركه جانبا هو والجناش
ونأتى للتزيين انا استخدمت
شيكولاته بيضا وسيحتها فى حمام مائى وقسمتها نصفين نصف تركته ابيض وفردته
وعملت نفس الطريقه فى التورته السابقه وقطعته بقطاعه هكذا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Nk3MES01170037




والنصف الاخر لونته بلون احمر بنفس درجه الجناش ايضا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين MjTg7Z01170037

وفردته ايضا وقطعته بنفس الشكل السابق
الجزء الاحمر نقط عليه شيكولاته بيضا والابيض نقط عليه شيكولاته حمرا اسفه الصوره اتمسحت
نأتى للكيكه
قسمتها نصفين ووضعت الكريم باتسيير

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين X8I55s01170038




وقطع من الفراوله هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين JLQIAj01170038

وقفلت الكيكه وغلفتها وراعيت ان يكون سطحها املس ومتساو ووضعتها على شبك سلك لانى حصب عليها الجناش ونضع تحتها صينيه او طبق بلاستيكى

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين DaTguR01170039


واحضرت ورق بلاستيك ووضعته على منتصف الكيكه هكذا حتى يكون الجناش على نصف منها فقط هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين EGU8vm01170039

ونبدأ بصب الجناش

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Wk3h9101170039

ونتركه على السلك يصفى وندخله التلاجه يتماسك وهنا بعد ان تماسك

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين RKYl4W01170040

ونبدا بالتزيين بالوردات اللى عملناها هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين PhnJ6Y01170040

وهذا شكلها النهائى بعد التزيين


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 8WF2Th01170040



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين PR5Ob201170041
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:18

نأتى الان لطريقه عمل تورته بحشوه اخرى وهى

تورته بالفواكهه وكريمه البارفان

كريمه البارفان كريمه رائعه جدا
ونا بحب استخدمها كحشوه وهى سهله جدا جدا جدا وشبيهه بالموس الفرق بينهم
انها بتكون بالجيلاتين انما الموس حتشوفوه فى التورته القادمه

مقادير كريمه البارفان
كوب ونصف كريم باتسيير محضر (طبعا عرفنا طريقته سابقا)
ظرفان دريم ويب او ثلث كوب
ملعقتان جيلاتين بدون نكهه مذوبان فى ربع كوب ماء ساخن ونتركه يدفأ
ثلاث ملاعق لبن مثلج
فانيليا
ملعقه روح اللوز ويمكن استبداله بروح الفواكهه اى طعم تفضليه
الطريقه نخفق الدريم ويب مع اللبن خفق بسيط ونضيف كوب الكريم باتيسير المعد سابقا ونخفق الى ان يتماسك الخليط ويصبح بقوام الكريمه
نضيف الفانيليا وروح اللوز والجيلاتين ونخفق مره اخرى ونتركه فى الثلاجه ربع ساعه قبل الاستخدام
انا استخدمت كيكه مربعه
قسمتها نصفان ووضعت كريمه البارفان ومعها فواكهه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين WoCZRA01182319

ووضعت النصف الاخر من الكيكه واغلقتها وغلفتها بالكريمه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 7Q40jG01182320

ونبدأ فى التزيين هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين FcViF101182320


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين OCQ4rj01182320

وده شكلها النهائى اتمنى يعجبكن التزيين والحشو


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين R1LYlI01182318
ناتى الان لعمل تورته


بحشوه موس الاناناس


تورته جميله وبسيطه وتنفع للبنوتات الصغيرين زى بنوتى نور كده
طريقه تحضير الموس
كوب ونصف كريم باتسيير محضر مسبقا
كوب ونصف كريمه مخفوقه محضره مسبقا
ربع كوب جيلى اناناس باودر
قطع صغيره من الاناناس
ملعقه مربى اناناس (يمكن الاستغناء عنها باضافه روح الاناناس)
ملعقتان ماء ساخن
الطريقه
نذوب جيلى الأناناس فى ملعقتان الماء ونتركه يدفأ
نضع الكريم باتسيير مع الكريمه المخفوقه مسبقا ومعهم قطع الاناناس الصغيره والمربى
نضيف عليهم الجيلى المذوب


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 7dWF2k01200759


ونقلب ونتركهم فى الثلاجه حوالى نصف ساعه قبل الاستخدام
انا كنت مجهزه قبلها بيوم كيكه ووضعتها فى قالب على هذا الشكل لانى كنت عوزاها مدوره


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين QWaTf701200800


بعد ماتبرد الكيكه تماما نقطعها شرائح هكذا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين NBQ3VN01200800


ونحضر قالب انا استخدمت قالب العجانه غلفته ببلاستيك لاصق كما فعلت فى تورته الايس كريم سابقا
ونضع شريحه من الكيك


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 1yL80R01200801


وجزء من الموس وهكذا شريحه كيك وموس بالتناوب الى ان تكون اخر طبقه عباره عن كيك ونغلق عليها بالبلاستيك هكذا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين M16tH401200801


وندخلها الثلاجه من اربع الى 6 ساعات او ممكن تتركيها ليله كامله حتى تتماسك تماما


نقلبها على طبق وبه ورق شفاف وننزع عنها البلاستيك


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Kch8vS01200802



نأتى بعروسه صغيره ونخلع ملابسها وارجلها الاثنان ونرفع شعرها ونغرسها فى قلب الكيكه هكذا



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين SfQ4Wi01200803



ونحضر كريم شانتيه انا قسمته نصفين نصف تركته ابيض والاخر لونته لون وردى ونبدا بالتزيين


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Y8RAsP01200804



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين P0eAsP01200804


وهنا نزلت ايدها وفكيت شعرها


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين DJjaoZ01200811



واضفت فراوله مقطعه نصفان


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين QwKtkH01200811


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين MN1TLD01200813


ايه رايكم فى التورته دى بنتى اعجبت بيها جدا جدا جدا وكانت عاوزه تحضنها افتكرتها عروسه بالفستان













الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:19

وها انا الان اقدم لكن اخواتى طريقه عمل

قطع الجاتوه

انا عملت كيكتان مربعتان وقطعت كل واحده نصفين فأصبح عندى اربعه اقسام

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين YwK6YQ01160307

نأخذ اول جزء ونضع عليه الكريمه انا استخدمت دريم ويب

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين LlrNF201160308


ووزعت الكريمه هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 7Hh9Se01160308


ووضعت تانى شريحه من الكيك وفوقها كريمه هكذا الى ان انتهيت من وضع الاربع طبقات


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين RTCld501160308

وبعدها سويت السطح جيدا جدا جدا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين WY3qhE01160309

وبعده قمت بتقطيع الاطراف من كل اتجاه بحوالى اتنين سم حتى تكون الاطراف متساويه هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين A7lzWN01160303

ثم نقوم بتقطيع الكيك بسكين ويكون
بجانبنا طبق به ماء ساخن نقطع ونضع السكين فيه ونكمل تقطيع مره اخر وذلك
حتى لا تلتصق الكريمه فى السكين


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين ZWwTLQ01160303

نقوم بتزيين كل قطعه على حسب الذوق الشخصى انا وضعت شيكولاته مبشوره وقطع اناناس وده اختيارى طبعا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين HJXOyU01160304

وصوره اقرب للقطع

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 1T7QdA01160304

والجزء اللى قطعته علشان اساوى حروف الكيكه لم ارميه بل فتته ووضعته فى كؤوس ووضعت عليه كريمه وشيكولاته مبشوره هكذا

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين BGqM9w01160305













الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:21

المقادير

(صينية التشيز كيك المتحرك اصغر واحد)

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...ms/Item103.jpg

حبة كتكات أبوصبعين
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...ont color=red>

1 بوريو
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...eroDk42g3D.jpg

قليل من الزبده

http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...a-info-138.jpg

كيكة جاهزة فانيليا

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...qx08F/610x.jpg

2قشطة قيمر كي دي دي

http://tbn3.google.com/images?q=tbn:...443b6ca0a5.jpg

ظرف كريم كراميل
ظرف دريم ويب

http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...p/files/ee.jpg

6 حبات جبن كيري


http://tbn1.google.com/images?q=tbn:...iri_Cheese.jpg

وللتزيين

مالتيزرز
أو أم أند أمز
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...rd_Bag_37g.jpg

فليك
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:...full/flake.jpg

الطريقه
تصف اعواد الكتكات على حواف اناء الشيز كيك
بعدين يصف الكيك في قاعدة الصينية
بعدين نفتت واحد بوريو مع قليل من الزبده ويوضع فوق طبقة الكيك
توضع طبقه ثانيه من الكيك
يتم عمل الخلطه بالخلاط 2 قيمر+ 1 دريم ويب + 1 كريم كراميل+ 6 جبن كيري
تصبون الخلطه فوق الكيك
واخر شي يزين بالفليك والمالتيزر
يوضع يالثلاجه ليله كامله قبل التقديم

وبالعافيه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Jpg


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Jpg



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:22

كيكة حلوة وجديدة ..واكيد لذيذة


نبدأ بالمقآدير :
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0003cr2
^
زي مآ إنتوا شايفينملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Biggrin
بسكوت شآي + نستلة + 2 قشطة + 6 حبآت كيري + حليب + صينيه لتشكيل القآلب ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Biggrin
صوص شيكولاتةوهيرشي
& كورن فليكس << للتزيين ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Smile
نأتي إلى الطريقه :
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0004oj0
تفرشي النآيلون عـ صينيه البآيركس
افرشيهآ كويس ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Lol

وثم كسري نص بآكيت بسكوت أواكثر شوية طبعآ زي ما أنتوآ شآيفين ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 18
..
ثم جمعي بآقي المقآدير واتحطيهم في ؟
في الخلآآاااآط < شآطريين ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Biggrin
وبعد مايتخلط حطيه فوق ?
البسكوووت < ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 63
كمآ هو موضح بالشكل أدنآه>>
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0006kt6
ملآحظه*
هاتشوفى البسكوت طلع على الوش لاتقلقي هذآ طبيعي لخفه وزن البسكوتات << المهم
اقفليه كويس بالنآيلون >>فهمتوني عدل ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Lol
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0010xi9
وبعدين..؟
تروحي تحطيه بالفريزر الكبيرهـ او الثلاجة بس لمدة اطول شويتين < أعتقد الكل عندهـ فريزر ههههههههه
وتخليه محبوس فى البررد 24 ساعه يعني يوم كامل ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Biggrin
والآن نأتي إلى أهم وآخر طريقه
للتزيينملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 4
تقلبي القآلب في صينيه التقديم
وإنتي وشطآرتك إقعدي تفنني
تعآلوا نشوف ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 4
7
7
7
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 001nw5
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0014xd3
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 0020lm1
^
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Icon10
يلآ كل وآحد يجيب ملعقته وبسم الله ياكل ^.^

وسلااامتكم ^.^

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:23

***تدخل الفرن



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين DjogCZ06261323




***نقسم التورتة الى نصفين


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين MO2Tgu06261331

***نضع على التورتة بعض تقسيمها شوى ماء بسكر

للتزين


3 شوكولاتة جالكسى بالبندق

2 علبة قيمر نستلة (قشطة )

صوص شوكولا جاهز

كيس ونصف كريم شانتية

كاكوووووو

***نصع الشوكولاتة فى حمام مائى الى ان تذوب نضع القشطة وشوى من

صوص الشوكولا الجاهز

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين RFTCYQ06261332

***نضرب الكريم شانتية باللبن ونضع معاة شوى من الكاكو مش كتير

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين BMvJBX06261335

***نضع الكريم شانتية فى النص على التورتة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين HM0nKC06261337

***نضع شوى من صوص الشوكولا الجاهز

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين WwgCum06261338

***ونضع النص التانى من الكيكة على الاولانى

***ونسكب على الوجة بتاعة الصوص بتاع الشوكولا الجالسكى

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Q1f7tH06261339

***زينتها بالكريم شانتية من على الوش

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين KQ3vJY06261340


***ودة شكلهاالنهائى بس نسيت الصور لكم القطعة اتاكلت علطول

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 1gtQI506261341

ياريت تكون عجبتكم













الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
امونة
Admin
امونة


القوس الفأر
عدد المساهمات : 372
تاريخ التسجيل : 02/05/2009
العمر : 111
البلد : دنيا الاحزان
المزاج المزاج : حزين

بطاقة الشخصية
صور : روعة

ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين   ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين I_icon_minitimeالأحد 6 سبتمبر - 8:25

تورتة على شكل هدية بالفوندان
بس فقط الفوندان
عملته بطريقه كنت شفتها
بقناة فتافيت هي المرشملوا
وبحثت بالنت حتى وجدت الطريقه
وطبقتها و ما صدقت نفسي ههههه
كل شوي ابص عليها اقول عمايل مين يا ترى
شوفوا واحكموا وقيموا العمل
واي نقد انا مستعده
بنزل الصوره الاساسيه اللي وجدتها بالنت
وتطبيقي وطبعا فرق كبير بس والله اني
سعيده بانتاجي
تقبلي مني يا احلى سوسن


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين 17_205


المقادير:-
كيكة شوكلاته حجمين كبيره واصغر نفس الشكل
محشيه وكل شي مثل مقادير الاخت juri
2باكو مارشملوا حجم 330 جم
2نقطه صبغة طعام لون وردي
3ملاعق ماء
سكر ناعم جدااااااااااااااااا اهم خطوه ناعم حوالي
كيلو سكر منخول
الطريقه:-


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20007


نحضر المارشملوا ونضيف الماء ونسيحه
بالميكرويف او على بخار ماء
بس اسهل بالميكرويف حتى يسيح
كل شوي يخلط المارشملوا حتى يصبح لزج


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20011


يرش مقدار من السكر على طاوله رخام ويصب
فوقها المارشملوا السايح انتبهي ساخن
باستخدام الملعقه نضيف السكر على المارشملو
ونعجن



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20015


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20018


ثم باليد نضيف السكر ويعجن حتى تتكون عجينه
لا تلتصق باليد مثل التيفال ههههههه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20019



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20020


تترك ترتاح مغطاه بالنايلون بالثلاجه ليله
او ممكن المباشره بالعمل ما يهم
نرق العجينه ونفردها على الكيكه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20021



شكل الكيكه قبل المارشملوا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20022



وباليد نفرد المارشملوا


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20023
شايفين الحوسه والبهدله بس كله يهون لما تشوفي النتيجه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20024


ثم نعمل باللون الوردي الفيونكه
اذا عايزين الطريقه عندي بس من موقع اجنبي
ما قدرت اصور هالطريقه


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20029



ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20033


ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20037



سامحوني الحكي كتير بس الطريقه سهله خالص


اهم شي ما يكون حواليك اطفال
ولازم يكون حد معك كبير عند فرد العجينه للمساعده
اي سؤال انا جاهزه وتحت امركم
يا رب اكون وضحت الطريقه
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين Picture%20056م
م
ن
ق
و
ل
للأفادةوكل سنة وانتم طييبين
ولو الموضوع عجبكم ادعوا لي ولاهلي بالصحة والستر والنجاح
وماتنسوش التقييم
اختكم امونة















الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://amrkhaled.ahlamontada.com
 
ملف لجميع انواع التورتات بمختلف الحشو.. ومختلف التزيين
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» انواع البوراك
» ملف كامل عن انواع الكسكس بالمغرب العربي خاصة (الجزائر. المغرب)

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الداعية عمرو خالد :: منتديات آدم وحواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: